Ropejam byder velkommen til årets store Kinbaku Camp.

En weekend for alle rebinteresseret, singler som par, med mulighed for at tilmelde sig til workshops. Man kan også komme uden at deltage i workshops.

Vi tilbyder en utrolig weekend, fra Fredag eftermiddag d. 31-05 til Søndag aften d. 02-06 på et 15 hektar stort lukket område, hvor der er masser af plads til at udfolde sig.

På området er der en stor hovedbygning med køkken og bespisning til 80 personer, 450 m2 med plads til vores workshops, som vil blive afholdt Lørdag og Søndag, både formiddag og eftermiddag.

Der er et udendørs område til Ropejam’s, med mange suspensions muligheder, inklusiv bambusser.

Grotten er en bar, som ordet siger, bygget under jorden, der er en stor terrasse med udsigt ud over søen og er ideel til aftenhygge. Der er også muligt at binde med suspensionspoint på terrassen. 2 broer forbinder en Ø med resten af området.

Overnatning: Tag jeres telt eller campingvogn med, der er strøm på pladsen. 2shelters på området, som kan huse 10-12 personer i alt.

Opholdet er inklusiv fuld forplejning, eksklusiv drikkevarer men der kan købes drikkevarer til favorable priser eller I kan tage jeres egne med.

Omkring tilmelding til vores workshops, stoler vi på at I som deltager kender jeres niveau, at I er ansvarlige og kender de risici som I tager og pålægger andre.

Der vil blive afholdt 2 workshops Lørdag med Jac Fabian og 1 workshop Søndag med Andrea ropes, der er plads til 10 par per workshop. Se mere herom i vores program.

Se programmet her Ropejam International Kinbaku Camp 2024

Har I spørgsmål om eventet så kontakt os på info@ropejam.dk


style>.mapouter{position:relative;text-align:right;height:500px;width:600px;}embed google map without iframe

Vi holder vores event i Fruerlundparken 5, 9560 Hadsund